G Suite van Google

G Suite van Google

Als bedrijf, mkb’er of zzp’er biedt Google veel waar voor zijn geld met de G Suite. De G Suite bestaat uit een complete oplossing van zakelijke e-mail, kalender, een volledige office suite die 100% compatible is met Microsoft Office, en meer. Zelfs het maken van een intranetpagina is een eitje. Dit alles is gekoppeld aan de eigen domeinnaam, en volledig naar wens aan te passen en in te richten. Gebruikt u meerdere domeinen om te e-mailen? Dat is geen enkel probleem.

Wilt u overstappen naar G Suite van Google?

Loopt de licentie op uw eigen mailserver af, en heeft u geen zin meer om het zelf te onderhouden? Ik kan u helpen met het aanschaffen en activeren van G Suite, het migreren van uw huidige e-mail data en die van uw medewerkers, alsmede het overzetten en inrichten van uw documenten naar de Google Drive, die standaard onderdeel vormt van de G Suite, en u in staat stelt eenvoudig samen te werken zonder telkens documenten aan elkaar te hoeven rondsturen.

Privacy & veiligheid

Uw data is met G Suite van Google uiteraard geheel veilig. Ik leg u graag uit op welke manier G Suite omgaat met de veiligheidsinstellingen, alsmede hoe het zit met uw privacy. Google kijkt niet mee in uw data, ook niet voor advertentiedoeleinden. Dat is met de gratis producten van Google anders dan met de zakelijke.

Neem contact met mij op. Het telefoonnummer en mijn e-mailadres staan rechts naast deze tekst. We kunnen dat de mogelijkheden bespreken, en eventueel direct een afspraak maken voor inventarisatie.