The Parttime Visionary

Na diverse gesprekken waarin verschillende mensen mij motiveerden écht iets te gaan doen met mijn creatieve talent, heb ik besloten om me eens op het vlak van videoproductie te begeven. Ik ben daarom een reeks video’s begonnen op Youtube.

Podcast

Ik ben ook begonnen aan een Podcast serie, waarin ik dieper inga op technologische vraagstukken.

Storytelling

Storytelling is hot op het moment. En toch is het helemaal niet vreemd. Wat ik bied is echter net weer een beetje anders. Ik ben een verhalenverteller. Op het eerste gezicht klinkt het misschien vreemd, maar ik heb een brede creatieve achtergrond.

Dankzij mijn analytische vermogens kan ik uitstekend situaties verpakken in fictieve verhalen, zoals sprookjes en vergelijkbaar. Daarmee kan ik een boodschap op een prettige manier brengen. Maar ook bij een bijzondere bijeenkomst, een aankondiging, of tijdens een borrel of bedrijfsfeest kom ik graag iets vertellen.

Contact