Over mij

Ik ben een zelfstandig IT Consultant met ruime ervaring. Ik heb kennis van en ervaring met een breed scala aan IT producten en omgevingen, waardoor ik een goede allrounder ben. Ik bezit het vermogen me zeer snel een onderwerp eigen te maken, daarmee waarde toevoegend aan elke organisatie. Ik verdiep me graag en snel, en kan goed zaken in breder perspectief zetten.

Dankzij mijn uitstekende communicatieve vaardigheden en mijn technische kennis ben ik in staat de vertaling te maken naar management speak, waardoor beslissingen eenvoudiger kunnen worden genomen. Immers, om een goede beslissing te nemen over techniek, is het van belang goed te doorzien wat voor- en nadelen van elke mogelijkheid zijn, zonder de technische inhoud te kennen. Hier kom ik echt tot mijn recht.

Ik ben daarnaast sterk in het uitzoeken welke (technische/functionele) oplossing goed past bij het vraagstuk dat u of uw organisatie heeft. Het aftasten van de klantwens, en daarop aansluiting zoeken door technische en functionele requirements te matchen.

Contact